top of page
kenny-leys-j27SKDa-vBg-unsplash.jpg

Om oss

Electric Freeway

Om Electric Freeway

Electric Freeway ble etablert i 2020 av en gruppe meget erfarne personer med bakgrunn fra elbillading, programvareutvikling, energibransjen og fra finans/betalingsløsninger.

Med vår innovative teknologi, og vår gode innsikt i utfordringene relatert til elbillading arbeider vi hver dag for å forbedre brukervennligheten i våre ladeløsninger.

Sammen med våre samarbeidspartnere og underleverandører kan vi tilby komplette ladeløsninger for små og store ladeanlegg. Vår programvare er utviklet basert på internasjonale protokoller og standarder innenfor elbillading.

Våre CSMS ladesystemer (CSMS = Charge Station Management System) kan tilkoples alle typer ladestasjoner og elbiler som er utviklet i henhold til disse standarder. Se en oversikt over ladestasjoner og leverandører vi har sertifisert for bruk i våre løsninger her.

Electric Freeway er uavhengig av produsentene av ladestasjoner og leverandører av elektrisk infrastruktur og installasjon. Vi kan således gi objektive råd mht teknisk/elektrisk konfigurasjon av ditt ladeanlegg, og legge opp driftsrutiner med betaling, adminstrasjon og support som passer for deg og ditt ladeprosjekt.   

Ta kontakt med oss

Interessert i å vite mer? 
Kontakt oss for å lære mer om elbillading.

  • Facebook
  • LinkedIn

Takk for din melding!

bottom of page